Het ruilen of retourneren van uw online bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken en/of passen, tenzij anders vermeld.

Indien u een artikel wilt ruilen, dan retourneert u het artikel dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Het aankoopbedrag wordt op uw rekening teruggestort. Via de webshop bestelt u gemakkelijk opnieuw de juiste kleur of maat.

Retourzendingen zijn voor risico en kosten van de koper. De koper is verantwoordelijk voor een veilige retourzending. Sirri Nederland is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van artikelen tijdens de retourzending.

Retourneren per post vanuit Nederland:

U kunt uw retourzending, in originele verpakking op eigen kosten retourneren naar Sirri Nederland, Deken Zondaglaan 46b, 2114 ED Vogelenzang. Het artikel is ongebruikt en compleet, met originele kaartjes en labels nog bevestigd aan het artikel en, indien van toepassing, de originele verpakking.

Sluit het ingevulde retourformulier bij zodat wij uw retourzending zo snel mogelijk kunnen verwerken. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd.

Creditering van uw aankoopbedrag:

U ontvangt het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw rekening, mits u de aankoop binnen 14 dagen heeft teruggestuurd en deze voldoet aan bovengenoemde retourvoorwaarden. Wanneer dit bedrag daadwerkelijk op uw rekening staat, verschilt per bank en hangt af van de betaalwijze. Via iDEAL kan dit 2 á 3 werkdagen extra kosten. Bij gebruikte kortingscodes krijgt u het kortingsbedrag op geen enkele wijze retour.

Beschadigd ontvangen:

U krijgt de door u betaalde verzendkosten retour indien een artikel uit uw bestelling is beschadigd. Indien dit het geval is, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via info@sirri.nl. Wij nemen contact met u op en kijken samen naar een passende oplossing.